Почивни дни Великден - ВИЖТЕ НОВИНИ!
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Любими 0
Назад до Чаши за сладолед Vialli Design Полша

Двустенни чаши за сладолед / мелба 250 мл AMO - 2 Броя, Vialli Design Полша

Арт.№: VD8999 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 180 лв. до офис на куриер
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
44.99
 
лв.
Валидност на промоцията
В наличност
Доставка и плащане
бр.
Направи запитване
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:

Има ли нещо по-хубаво от сладолед със сметана? Да – сладолед със сметана в двустенни чаши Vialli Design Amo! Класическата, семпла и елегантна форма на чашите със столче, прави десертите да изглеждат страхотно в нея. Благодарение на това те изненадват не само с вкуса си, но и с атрактивния си външен вид. Сега вашите моменти на релакс ще станат още по-приятни.
Кафето и десертът са идеалното допълнение към събиранията с приятели. Ако ви се случва често сладоледът да се разтопи по време на увлекателен разговор с приятели, с чашите Amo проблемът ще се реши от само себе си. Специално проектираното стъкло запазва температурата на десертите за по-дълго време. Двойните стени имат изолационна функция, така че можете да се наслаждавате на вкуса толкова дълго, колкото желаете. Благодарение на столчето можете лесно да държите чашата в ръцете си, без да се притеснявате, че я затопляте.
Високото качество на продуктите ви позволява успешно да използвате чашите както у дома, така и в кафенета, сладкарници и ресторанти. Ръчно изработените изделия са гаранция за качество и внимание към всеки детайл. Благодарение на това колекцията Amo ще ви придружава във всичките ви сладки моменти и ще оправдае очакванията ви във всяко отношение.

Марка Vialli Design
Серия Amo
Материал Боросиликатно стъкло
Вместимост 250 мл
Височина 10.5 см
Почистване в съдомиялна машина не се препоръчва

Двустенни чаши за сладолед / мелба 250 мл AMO - 2  Броя, Vialli Design Полша
Двустенни чаши за сладолед / мелба 250 мл AMO - 2 Броя, Vialli Design Полша
44.99
 
лв.
Купи

Отзиви

Коментирай
loading...